» » Співпраця із міжнародною мережею незалежних фірм «KPMG International» у рамках дуальної освіти

Співпраця із міжнародною мережею незалежних фірм «KPMG International» у рамках дуальної освіти

Дата: 29-01-2021, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Хорошим стартом нового семестру для студентів 2-го, 3-го, 4-го курсів факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету стало онлайн-навчання за системою дуальної освіти, що проводиться у рамках Центру практичної бухгалтерії кафедри обліку і оподаткування. Перша зустріч відбулася із представниками KPMG International в Україні.

KPMG International - це міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги, вона функціонує у 147 країнах світу, маючи в штаті понад 219 000 співробітників. KPMG Ukraine є однією з найбільш впливових консультаційних та аудиторських компаній в Україні, що має потужну клієнтську базу.

Навчання за дуальною формою проводилось під керівництвом  к.е.н., доцента кафедри обліку і оподаткування Ірини Назарової, представником фахівцем з пошуку та підбору талантів KPMG Ukraine Анастасією Зозулею. На початку зустрічі доповідач розповіла по саму компанію, її структурні підрозділи, найбільших клієнтів, переваги роботи  у компанії та перспективи працевлаштування. Далі, пані Анастасія більш детально зупинилася на основних аспектах працевлаштування у будь-яку велику компанію, зокрема акцентувала увагу важливості правильного формування резюме, зауважила на використанні працедавцями соціальних мереж при отриманні інформації про кандидата на посаду, надала певні практичні рекомендації щодо проходження співбесіди, а також уточнила, які базові знання необхідні при працевлаштуванні на спеціальності пов’язані з обліком і аудитом.

Онлайн-зустріч проводилось не тільки у формі викладення матеріалу доповідачем, а із взаємодією із студентами через живе спілкування та за допомогою чату.

Кафедра обліку і оподаткування висловлює щиру подяку компанії KPMG Ukraine за змістовну та цікаву зустріч!