» » На соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ триває навчальне стажування студентів у межах дуальної освіти

На соціально-гуманітарному факультеті ЗУНУ триває навчальне стажування студентів у межах дуальної освіти

Дата: 4-02-2021, 16:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нові форми, нетрадиційні підходи до організації навчальної діяльності студентів сприяють ефективності підготовки майбутніх фахівців в умовах сучасного суспільства та реалізації освітніх державних стандартів і програм. Дуальна освіта - дуже ефективна, адже у ній поєднується і навчання у закладах вищої освіти, і навчання в установах та організаціях для набуття певної професійної кваліфікації. Студенти соціально-гуманітарного факультету класичного університету Тернополя із задоволенням наповнюють свої портфелі професійних практичних компетентностей в процесі дуальної освіти. Майбутні психологи, що навчаються на СГФ мають чудову нагоду спробувати професійно себе зреалізувати у школах Тернополя та Тернопільської області.

На фото студентка соціально-гуманітарного факультету спеціальності «Психологія» Вікторія Йосифів проводить розвивальне заняття із елементами діагностики для учнів 2-го класу.

Колектив СГФ дякує директору Тернопільської загольноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 імені Богдана Лепкого Добровольській Оксані Михайлівні та заступнику директора з навчально-виховної роботи початкової школи Гриб Олександрі Степанівні за співпрацю та можливість апробації студентами власних навичок та умінь безпосередньо у професійному середовищі.