» » Вітаємо магістрів-міжнародників!

Вітаємо магістрів-міжнародників!

Дата: 4-02-2021, 17:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 4 лютого 2021 року у класичному університеті Тернополя відбулося вручення дипломів магістрам – випускникам кафедри міжнародної економіки та міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина.

На урочистому заході були присутні перший проректор Микола Шинкарик, директор ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Роман Зварич, завідувач кафедри міжнародної економіки Віталіна Куриляк та почесний консул Угорщини в Україні Тетяна Чубак.

«Бажаю вам самореалізуватися та мати можливість насолоджуватися своїми успіхами й професійним зростанням, а ми радітимемо разом з вами. Не забувайте, що двері рідного університету завжди будуть  відкриті для вас!» - сказала у вітальному слові Ірина Іващук, директор ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина

До випускників звернувся завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Зварич Роман: «Маю честь і велику приємність від імені колективу кафедри МЕВ привітати вас зі знаменною подією — успішним завершенням навчання в університеті й здобуттям магістерських дипломів! Ми щиро вдячні вам за те, що місцем свого професійного і духовного становлення ви обрали саме Західноукраїнський національний університет».

Вручаючи дипломи магістрам, перший проректор ЗУНУ Микола Шинкарик кожному випускнику побажав бути цілеспрямованими, наполегливими у досягненні своєї мети, адже лише копітка праця та особливі зусилля дають можливість бути успішним та найкращим у професійній діяльності.

Зі словами подяки наставникам та викладачам від імені усіх випускників виступила Маряна Білик: «Перш за все ми хочемо висловити подяку нашому університету за  якісну освіту, дружню атмосферу, єдність та повагу до нас».

Щиро вітаємо наших магістрів із випуском й бажаємо невпинного руху вперед та професійного зростання. Змінюйтеся, але залишайтеся вірними собі!