» » На соціально-гуманітарному факультеті навчання за дуальною освітою цікаве та неординарне!

На соціально-гуманітарному факультеті навчання за дуальною освітою цікаве та неординарне!

Дата: 10-02-2021, 10:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 лютого 2021 року відзначаємо Всесвітній День Безпечного Інтернету (Safer Internet Day).

Студенти 4 курсу соціально-гуманітарного факультету класичного університету Тернополя, майбутні психологи, Шевченко Людмила, Йосифів Вікторія, Бойко Павло долучилися до цієї цікавої події та провели тренінги для учнів 2, 4, 6 та 9 класів у ТЗОШ №14 імені Богдана Лепкого.

Вони підготували для дітей безліч вправ та відеоматеріалів про те, як правильно користуватися всесвітньою мережею і не натрапляти на шахраїв.

Адже сучасні інформаційні технології та всесвітня мережа не тільки відкривають безмежні можливості для навчання й особистісного розвитку дитини. На жаль, вони також сповнені загроз та небезпек, яким треба вміти протистояти. Цей меседж і намагалися донести студенти впродовж уроку.

Рефлексією заняття було наглядне зображення всесвітньої павутини, під час якої діти брали в руки клубок ниток та ділилися враженнями про тренінг.

Було надзвичайно цікаво та повчально.

Учні усвідомили, що Інтернет є не лише важливою та невід’ємною частиною життя сучасної дитини, простором реалізації більшості фундаментальних прав дитини, а й потребує навичок екологічного користування ним.