» » Зустріч студентів з лікарем університету

Зустріч студентів з лікарем університету

Дата: 11-02-2021, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 СOVID-19 – небезпечний ворог, який усіх нас навчив по-новому дивитись на світ. Після тривалих вимушених канікул студенти нарешті знову зібралися в аудиторіях.

З метою непоширення вірусу та зменшення захворюваності  11 лютого у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ЗУНУ відбулася зустріч лікаря Західноукраїнського національного університету, яка одночасно є працівницею  КНП «Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» ТОР,  Наталії Вілібніцької зі студентами першого курсу навчально-наукового інституту біоресурсів і природокористування. Під час лекції на тему  «Коронавірусна  інфекція: шляхи подолання»,  вона розповіла,  що таке COVID-19, провела  аналіз епідеміологічної ситуації у світі.

Студенти мали змогу послухати про способи профілактики захворювання та дізнатись, як уникнути інформаційного шуму, яких засобів захисту дотримуватись. Разом із в. о. директора інституту Дмитром Шушпановим  та його заступницею Оленою Гуменюк студенти дискутували про методи боротьби  та обговорювали питання необхідності щеплення.