» » Студенти юридичного факультету ЗУНУ провели модельоване судове засідання у рамках дуальної освіти

Студенти юридичного факультету ЗУНУ провели модельоване судове засідання у рамках дуальної освіти

Дата: 12-02-2021, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Поєднуючи теоретичні та практичні навички, студенти 2 курсу юридичного факультету ЗУНУ у рамках дуальної освіти та вивчення дисципліни «Кримінальне право: особлива частина» провели модельоване судове засідання.

Разом із запрошеною  гостею - суддею Тернопільського міськрайонного суду Анною Андріївною Мостецькою студенти намагалися максимально точно відтворити слухання кримінальної справи та дізналися про особливості ведення судового процесу.

«Сьогодні я мала можливість застосувати свої знання з кримінального права, здобуті у стінах юридичного факультету, на практиці. Разом з іншими юнаками та дівчатами нам вдалося відтворити судове засідання з вирішення кримінальної справи. Корисно, що нашим викладачем-практиком стала суддя міськрайонного суду Анна Андріївна Мостецька. У рамках дуальної освіти я маю нагоду проходити стажування у Тернопільському міськрайонному судді, тому знаю як має виглядати судове засідання згідно чинних законодавчих норм.

Хоча наше міні-засідання було далеко від суддівських реалій, я впевнена, що в майбутньому ми станемо достойними конкурентами учасникам реального судового процесу», - ділиться своїми враженнями студентка-учасниця судового засідання Христина Вівчар.

Дякуємо Анні Андріївні за підтримку студентських ініціатив та готовність до подальшої активної участі у підготовці майбутніх кваліфікованих юристів!