» » Ректор ЗУНУ зустрівся з директором науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України Юрієм Івановим

Ректор ЗУНУ зустрівся з директором науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України Юрієм Івановим

Дата: 17-02-2021, 20:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

   У рамках проведення міжнародного симпозіуму «Архітектоніка фіскальної науки та дивергенція митно-податкових інститутів» присвяченого святкуванню 20-річчю кафедри податків та фіскальної політики відбулася зустріч ректора класичного університету Тернополя Андрія Крисоватого з директором науково-дослідного центру індустріальних проблем розвитку НАН України Юрієм Івановим.

Під час зустрічі науковці обговорили проблематику розвитку оподаткування, вирішення соціально-економічних дисбалансів за рахунок ефективного податкового регулювання, а також  окреслили перспективи розвитку податкової науки в Україні.

Спілкуючись, професор Андрій Крисоватий зазначив: «Важливо розуміти на скільки сьогодні актуальна тема податків у країні, адже це основна умова існування та діяльності держави».

До діалогу долучився декан факультету фінансів та обліку Кізима Андрій. Розмова була цікава та змістовна, адже економіка держави залежить від нас!