» » Західноукраїнський національний університет продовжує реалізовувати проєкт «Норвегія-Україна» в регіонах.

Західноукраїнський національний університет продовжує реалізовувати проєкт «Норвегія-Україна» в регіонах.

Дата: 22-02-2021, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 лютого відбулося відкриття весняного  семестру проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS) в м. Бережани та м. Підгайці.

 

До проєкту  долучилася нові групи учасників із міст Бережани та Підгайці Тернопільської  області. дві групи слухачів, серед яких звільнені у запас військовослужбовці, учасники АТО, члени їхніх сімей, розпочали навчання за програмою «Підприємництво». Слухачів з початком навчання привітали: проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Десятнюк та виконавчий директор ГО «Освітні та соціальні інновації» Володимир Угрин.
 
Проєкт «Норвегія-Україна» дає можливість розпочати свою справу чи здобути нову спеціальність, професійно зростати та соціально адаптуватися в умовах викликів сьогодення, знайти однодумців, друзів.
 
Головним партнером проєкту з Норвегії є Університет NORD, а партнером та координатором в Україні The International Foundation for Social Adaptation. Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії.
 

Вітаємо наших креативних та допитливих слухачів,  бажаємо   здійснення найамбітніших планів, нехай завжди буде незгасним інтерес до навчання і досягнення нового. Добра вам, успіхів, позитивних результатів і досягнення великих висот!