» » Досвід дуальної освіти студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» у Тернопільській ЗОШ I-III ст. №25

Досвід дуальної освіти студентів спеціальності «Менеджмент соціокультурної діяльності» у Тернопільській ЗОШ I-III ст. №25

Дата: 15-02-2021, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Менеджмент соціокультурної діяльності у школі?!

Реальна допомога педагогу-організатору в освітньому закладі?!

Без проблем!

 

Під таким гаслом пройшла дуальна освіта для студента групи МСД-31 Славського Назара у Тернопільській ЗОШ I-III ст. №25. ЇЇ випускник повернувся у рідні стіни вже у зовсім іншому статусі.

Теоретичні знання вдалося застосувати на практиці, зокрема організувати і провести кілька заходів. Так, 12 лютого Назар провів загальношкільне свято для учнів 1–11 класів «Прощання з колядою», для якого кожен клас підготував відповідно до свого віку колядку та виконали її для інших.

На вечорі відпочинку для учнів 9–11 класів, приуроченому до Дня святого Валентина, Назар виступив уже в ролі організатора та ведучого.

Відповідно до тематики свята були підготовлені та розроблені конкурсні програми, серед яких: «Фотоконкурс», «Шлюби крізь віки», «Географія закоханих пар», «Кохання в літературі», «Біологічно-романтичний бліц» та інші.

Доповнювали свято музичні треки, прикрашений клас і гарний настрій.

Загалом, за час дуального навчання студент здобув цінний практичний досвід з організації і проведення заходів, отримав навички ефективної комунікації і, звичайно, чимало позитивних емоцій.