» » Відбулося засідання Вченої ради університету

Відбулося засідання Вченої ради університету

Дата: 24-02-2021, 19:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті відбулося засідання Вченої ради. Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий розпочав зустріч  із вітань науковцям, які отримали грамоти, подяки й атестати доцента та професора.

За забезпечення ефективної організації освітньої роботи, активну життєву позицію та зміцнення авторитету Західноукраїнського національного університету Миколі Шинкарику, Оксані Десятнюк, Ользі Лужецькій, Олексію Кушніру вручили грамоти та подяки.

Тернопільська обласна рада нагородила Андрія Гірняка за високий професіоналізм, значні досягнення у науково-дослідній діяльності, особистий внесок у виховання студентської молоді, ефективну консультативно-просвітницьку роботу, популяризацію сфери соціально-гуманітарних знань, активну громадянську позицію.

Подяку Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність отримав Олег Вацлавський.

З особливою гордістю Андрій Ігорович вручив атестати доцентів. Міністерством освіти і науки України Чижишин Оксані   присвоєно вчене звання доцента кафедри фундаментальних та спеціальних дисциплін, Маляр Нелі присвоєно вчене звання доцента кафедри спорту та фізичного виховання, Васильків Олені присвоєно вчене звання доцента кафедри психології та соціальної роботи, Пораденко Олені присвоєно вчене звання доцента кафедри міжнародної економіки.

Андрій Ігорович також вручив атестати професора. Царик Ользі  присвоєно вчене звання професора  кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій, Шкіцькій Ірині присвоєно вчене звання професора кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності.

Вітаємо науковців з вагомими досягненнями та бажаємо нових звершень, творчих успіхів та невичерпної енергії у підкоренні нових вершин.

Члени Вченої ради розглядали питання про присвоєння звання «Почесний працівник університету», отримання стипендій Кабінету Міністрів України за вагомі досягнення у сфері вищої освіти, затвердження нових форм документів про вищу освіту (наукові ступені), зразки академічних довідок ЗУНУ, рекомендацію до друку підручників та колективних монографій, затвердження кошторису Університетської ради студентів, відкриття наукового журналу «Гуманітарні студії: історія та педагогіка»…