» » Запрошуємо до участі у проєктному конкурсі!

Запрошуємо до участі у проєктному конкурсі!

Дата: 9-03-2021, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо взяти участь у проєктному Конкурсі “Посилення потенціалу громад реалізовувати системні зміни у сфері безпеки, що пов’язані з особливими загрозами та потребами в умовах пандемії COVID-19”. Цей конкурс проєктів проводиться ГО «Інститут миру і порозуміння» в рамках програми «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження».
Кінцевий термін подачі заявок: 20.03 включно

Умови конкурсу:
1.    Тривалість проєкту: 5 місяців
2.    Термін реалізації проєктів: 1 квітня – 31 серпня 2021 року
3.    Учасниками конкурсу можуть бути зареєстровані в Україні громадські організації з міст, селищ, сіл та ОТГ на всій території України.
4.    Проєкт, який подається на конкурс, має бути спрямований на посилення безпеки в конкретній громаді, подолання наслідків пандемії та забезпечення доступу вразливих груп населення до сервісів з безпеки та  охорони здоров’я.
5.    Організація, яка подається на конкурс, має забезпечити: наявність мультидисциплінарної команди проєкту з громади (мінімум 5 осіб) та наявність в команді 1-2 потенційних фасилітаторів.
6.    Оптимальна сума субгранту 140 000 – 280 000 грн. Максимальна сума субгранту 280 000 грн.
7.    Детальний бюджет проєкту, що подається на конкурс, є обов’язковим (посилання на форму бюджету - https://drive.google.com/file/d/1apdvdUojeHUUiXd_Jjqv2NBDX1Hapnvk/view)
8.    Обов’язковим є включення в план проєкту розробки безпекової стратегії громади. Розподіл коштів субгранту: 10-15% йдуть на розробку стратегічного плану з безпеки з залученням експерта для супервізії і допомоги в процесі.
Детальніша інформація за посиланням: https://cutt.ly/XlXSTsS