Викладачі ЗУНУ на телебаченні

Дата: 12-03-2021, 15:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Доцент кафедри банківського бізнесу класичного університету Тернополя Ярослав Чайковський у студії Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії "Суспільне" розповів про стан та перспективи іпотечного кредитування в Україні.
1 березня 2021 року в Україні запрацювала програма доступної іпотеки. Механізм передбачає, що Фонд розвитку підприємництва здійснює компенсацію відсоткової ставки до рівня 7% річних за іпотечними кредитами, що надаються позичальникам на придбання житла, з метою здешевлення їхнтої вартості. До розмови до студії Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії "Суспільне" був запрошений кандидат економічних наук, доцент кафедри банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету Ярослав Іванович Чайковський. У ході бесіди були обговорені практично усі аспекти іпотечного кредитування в Україні, розглянуті основні види ризиків як позичальників, так і банків, визначені переваги даної програми для розвитку економіки країни та підвищення добробуту населення. 
Переглянути відео можна за посиланням: https://drive.google.com/file/d/18I3C8KUy8gYK_stPK4nLwCLragdVnf1Q/view?usp=drivesdk