Гурт "InToNatziya"

Дата: 17-03-2021, 09:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Креативні, талановиті, красиві, натхненні, творчі - усе це про студентів Західноукраїнського національного університету, героїв проєкту відділу гуманітарної освіти та виховання #Покоління_талановитих. Сьогодні у нас знайомство не лише з однією особистістю, а цілим творчим колективом талановитих і красивих дівчат.
Гурт "InToNatziya". Майже усі солістки знайомі з університетом ще з дитинства, коли співали у гурті "Краплинки", а потім "Кралечки". Саме на сцені ЗУНУ дівчата виконували свої перші пісні та творчо зростали під керівництвом Алли Бінцаровської. Важко уявити казки-мюзикли чи телевізійні проекти ЗУНУ без участі цього колективу. В які тільки ролі не доводилось перевтілюватись дівчатам!! Це і справжні Діснеївські принцеси, і герої українських казок, Берегині рідної мови, незліченні ролі файних українських юначок. Бували і веселі, частково кумедні, такі як сніговички, ельфи, гномики та ще багато інших. Сьогодні гурт "InToNatziya" бере активну участь у різноманітних концертних програмах не лише в нашому університеті: День Незалежності чи День міста, День Молоді чи Загальноміське свято "Випускник".
Пісня "Ой не сваріться, моя мамо" набрала десятки тисяч переглядів та стала справжнім хітом, який співають-переспівають глядачі та фанати.
У складі гурту "InToNatziya" студенти не лише ЗУНУ, а й інших навчальних закладів України та Європи. Та для усіх дівчат наш університет завжди залишиться творчою домівкою, в яку завжди хочеться повертатися.