» » Зустріч в межах проєкту Студії публічної дипломатії 2.0

Зустріч в межах проєкту Студії публічної дипломатії 2.0

Дата: 18-03-2021, 15:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

   Навчально-науковий інститут міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету продовжує зустрічі в межах проєкту Студії публічної дипломатії. Відбулася перша зустріч у версії 2.0.

Учасники мали честь спілкуватися з Надзвичайним і Повноважним Послом України в Алжирській Народній Демократичній Республіці, кандидатом історичних наук паном Максимом Алійовичем Субхом.

 

Пан Посол привітав студентів і викладачів: "Надзвичайно приємно, що я маю можливість долучитися до розмови з вами. Щиро вдячний колегам та професорам, адже наше спілкування - це допоміжна ланка у формуванні зовнішньої політики, стратегій та доктрини. Бажаю, щоб кожен ваш вибір був правильним та корисним для нашої держави!".  

Під час спілкування були розглянуті питання про дипломатичні відносини між Україною та Алжиром, цінності та почуття власної гідності алжирського народу, історичне прагнення до ідентичності, африканістику та сходознавство, перспективи співпраці України з Алжиром й особливості роботи дипломата в країнах Магрибу та Перської затоки. 

До зустрічі приєднався Надзвичайний і Повноважний Посол України в Державі Кувейт, кандидат економічних наук пан Олександр Олександрович Балануца, зустріч з яким  відбудеться в кінці березня.

Слухачі отримали надзвичайну мотивацію, заряд позитиву і тепла від пана Посла. Щиро дякуємо за цікаву розмову. До нових зустрічей!