» » Представники студентського самоврядування Західноукраїнського національного університету взяли участь у керівних зборах Української асоціації студентів

Представники студентського самоврядування Західноукраїнського національного університету взяли участь у керівних зборах Української асоціації студентів

Дата: 23-03-2021, 11:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 19 березня по 21 березня у Києві проходили керівні збори Української асоціації студентів. Три дні дискусій, обговорень та практики із лідерами студентських самоврядувань, які прагнуть того, щоб студенти отримували якісну вищу освіту в Україні.

Двадцять учасників із різних областей обмінювалися досвідом роботи студентського самоврядування у закладах вищої освіти в Україні. 

Стратегічне планування студентського самоврядування, система акредитацій освітніх програм, академічна доброчесність, кращі практики європейського студсамоврядування,  залученість та мотивація студентів до активної роботи - мала частина питань, які піднімалися в колі обговорення. 

Реалізація проєктів від Британської ради, участь в лідерських програмах Всеукраїнського масштабу, можливість проявити себе на стажуванні в апараті Верховної Ради, стати експертом у сфері студентського самоврядування від Міжнародного Республіканського Інституту - можливості, пропоновані студентам.