» » Всесвітній Тиждень Грошей GMW триває!

Всесвітній Тиждень Грошей GMW триває!

Дата: 26-03-2021, 17:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Знаємо про податкову знижку – менше витрачаємо на навчання» –тема онлайн-семінару, модератором якого виступила доцент кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Західноукраїнського національного університету Булавинець Вікторія Михайлівна.

Запрошений гість - голова приймальної комісії ЗУНУ Олександр Любомирович Шашкевич розповів про механізм розрахунку вартості навчання та його особливості в різних навчальних закладах України, привів приклад із зарубіжного досвіду. Пан Олександр відмітим на яких важливих аспектах варто акцентувати увагу при укладанні договору про платне навчання у закладі вищої освіти, щоб мати можливість отримання податкової знижки.

Учасниця гуртка «Фінансова просвіта» кафедри фінансів ім. С.І.Юрія студентка групи Ф-41 Оксана Серединська презентувала на семінарі інформацію про те, що таке податкова знижка, які категорії населення можуть нею скористатися та який пакет документів необхідний для її отримання. Й продемонструвала відеоролик-інструкцію Державної податкової служби України про заповнення податкової декларації,  з метою отримання податкової знижки на навчання.

Долучайтеся й отримуйте ще більше цікавої та корисної інформації!