Підписано меморандум

Дата: 29-03-2021, 12:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках співпраці юридичного факультету Західноукраїнського національного  університету та управління патрульної поліції в Тернопільській області було підписано меморандум.  Ректор класичного університету Андрій Крисоватий та начальник управління Богдан Шевчук у рамках співробітництва домовилися про реалізацію спільних заходів: семінарів, тренінгів, лекцій, круглих столів і конференцій; розробку та втілення навчальних, освітніх та інформаційних програм і курсів, спрямованих на підвищення компетенції молоді щодо організаційно-правових аспектів, здійснення превентивної та профілактичної діяльності у межах компетенції, спрямованої на запобігання вчиненню правопорушень і злочинів.

Андрій Ігорович зазначив: «Класичний університет Тернополя завжди готовий до партнерства, адже наші студенти впевнено виконують завдання та реалізовують нові проєкти. Сподіваємося, що наша співпраця буде дієвою та результативною!»

«Переконаний, що спільна робота принесе користь юнакам та дівчатам і відкриє нові можливості для підготовки кваліфікованих працівників для управління патрульної поліції в Тернопільській області»,- сказав Богдан Богданович.

Підписаний меморандум – це об’єднання зусиль щодо формування правових знань та навиків у молодого покоління, а також реалізація співпраці освітян, громадськості, науковців, юристів-практиків у цій сфері.