Global Money Week завершився!

Дата: 29-03-2021, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Доцент кафедри фінансів ім. С.І.Юрія Західноукраїнського національного університету Карпишин Наталя Іванівна  організувала онлайн-зустріч «6 миттєвостей GMW: незабутні спогади». Захід показав наскільки важливу справу виконують координатори гуртка «Фінансова просвіта», самовіддано працюючи зі студентами та пропагуючи разом з ними фінансову грамотність. Спогади усіх присутніх на зустрічі були сповнені теплом та неймовірним позитивом. Усі разом згадували, як готували впродовж шести років цікаві та змістовні заходи, приурочені Всесвітньому тижню грошей.

Запрошені гості і постійні партнери з GMW -  учні і вчителі Тернопільської початкової школи «Ерудит» та Галицького коледжу імені Вячеслава Чорновола, з неприхованим захопленням згадували, як брали участь у багатьох подіях, зокрема, «Фінансових перегонах» та Selfie - флешмобі. Випускник ЗУНУ Тарас Майкович – колишній активний учасник гуртка пригадав, скільки часу та емоцій було витрачено на підготовку селфі до GMW. Андрій Ямелинець, випускник ЗУНУ 2020 року, відзначив, що участь у підготовці та проведенні  тренінгів допомогла йому подолати страх перед публічними виступами. А Соломія Табака, колишня активна учасниця гуртка, яка також завітала на зустріч, влучно зауважила, що «Фінансова просвіта»  і GMW – це те, що нас об’єднує!

За час функціонування гуртка «Фінансова просвіта» в учасників накопичилося чимало приємних спогадів. Юнаки та дівчата подякували за «класні 6 років разом», що є найвищою оцінкою роботи його координаторів! Онлайн-зустріч «6 миттєвостей GMW: незабутні спогади» ознаменувала завершення Всесвітнього тижня грошей GMW- 2021 та вказала нові горизонти!