Сумуємо..

Дата: 3-04-2021, 15:59 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З глибоким сумом повідомляємо, що 2 квітня 2021 року відійшов у Вічність знаний професор, д. е. н., дійсний член Академії економічних наук України Гуцайлюк Зіновій Володимирович.

Зіновій Володимирович народився 6 січня 1950 року у с. Супранівка Підволочиського району Тернопільської області.

Закінчив у 1971 р. з відзнакою обліково-економічний факультет Тернопільського фінансово - економічного інституту за спеціальністю «Бухгалтерський облік в промисловості».

З 22 листопада 1971 р. працював в Західноукраїнському національному університеті на посадах викладача, доцента, професора, завідувача кафедри аудиту, проректора. У 1977 р. в Ленінградському фінансово-економічному інституті) захистив кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення обліку виробничих витрат і оперативного контролю собівартості продукції в цукровій промисловості», в 1992 р. у Київському інституті народного господарства - докторську дисертацію на тему «Облік і контроль в управлінні ефективністю виробництва (методологічні та організаційний аспекти на прикладі харчової промисловості». Автор понад 180 наукових і науково-методичних праць.

Колеги та студенти пам’ятають Гуцайлюка Зіновія Володимировича як добру, щиру, порядну та працьовиту людину. Він виховав не одне покоління справжніх фахівців. Всі, кому впродовж багатьох років доводилося працювати пліч-о-пліч з ним, завжди з приємністю згадують моменти як ділового, так і просто людського спілкування.

Адміністрація, професорсько-викладацький колектив університету, студенти, колеги і всі ,хто знали Зіновія Володимировича висловлюють співчуття родині, друзям та знайомим Зіновія Володимировича.

Вічна пам’ять!