» » Зустріч із в.о. начальника митного поста «Ужгород-центральний» Закарпатської митниці Держмитслужби

Зустріч із в.о. начальника митного поста «Ужгород-центральний» Закарпатської митниці Держмитслужби

Дата: 9-04-2021, 14:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках  розвитку практико-орієнтованого навчання 8 квітня 2021 року   відбулась лекція  для студентів 4 курсу кафедри податків та фіскальної політики   факультету фінансів та обліку класичного університету Тернополя з Павлом Герасимюком , в.о. начальника митного поста «Ужгород-центральний» Закарпатської митниці Держмитслужби.      

    Під час заняття Павло Валерійович  продемонстрував принцип роботи автоматизованої системи митного оформлення, підсистеми, що входить до складу Єдиної автоматизованої інформаційної системи Держмитслужби і забезпечує використання електронних документів та копій на паперових носіях.

      Окрім того, Павло Герасимюк  надав детальний аналіз декларації імпорту, ознайомив студентів  із актом про проведення огляду (переогляду) товарів, транспортних засобів, ручної поклажі та багажу.

     У завершальній частині лекційного заняття було проведено дискусію до якої долучився  декан факультету фінансів та обліку, к.е.н., доцент Андрій Кізима.  Молодь цікавилася  проблематикою контрабанди, діджиталізацією  та працевлаштуванням, зокрема  умовами проведення  конкурсного відбору.

Слухачі залишили позитивні відгуки та висловили подяку к.е.н.,доценту  Інні Гуцул за організацію  пізнавальної та інформативної зустрічі.