» » ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування»

Дата: 9-04-2021, 14:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 7-8 квітня 2021 року відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», що проходив на базі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

У конкурсі взяла участь молодь із 55 закладів вищої освіти України, які представили 105 наукових робіт. До підсумкової конференції було допущено 37 робіт. Переможцями конкурсу стали троє студентів факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету.

Дипломом І ступеня нагороджено Святослава Василишина, студента групи ПУА-21 (освітня програма «Публічне управління та адміністрування») за наукову роботу «Децентралізація як чинник підвищення відповідальності та ефективності місцевих органів влади».

Дипломом І ступеня нагороджено Ярослава Демчишина, студента групи ПУАм-11 (освітня програма «Публічне управління та адміністрування») за наукову роботу «Контроль якості медичних послуг в лікувально-профілактичних закладах охорони здоров’я в період пандемії COVID-19».

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Владислава Карнауха, студента групи ПУА-11 (освітня програма «Публічне управління та адміністрування») за наукову роботу «Децентралізація державного управління в Україні: державотворчий потенціал та проблеми реалізації».

Науковий керівник конкурсних робіт – доктор економічних наук, професор Григорій Монастирський.

Вітаємо переможців та керівника за гідний внесок у примноження наукових здобутків університету та бажаємо їм нових творчих успіхів!