» » XIV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів

XIV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів

Дата: 16-04-2021, 16:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  14-15 квітня 2021 року відбулась XIV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід», організована навчально-науковим інститутом міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.

Пленарне засідання відкрили д.е.н., професор, проректор з наукової роботи Зеновій-Михайло Задорожний, д.е.н., професор, директор ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина Ірина Іващук, д.е.н., професор, завідувач кафедри МЕВ Роман Зварич і д.е.н., проф., професор кафедри МЕВ Олена Сохацька. З вітальними словами виступили наші зарубіжні партнери – професор Орхуського університету Б’ярне Шліхтер (Орхус, Данія) і  професор Вроцлавського університету економіки та бізнесу, почесний доктор ЗУНУ Анетта Зелінська (Вроцлав, Республіка Польща).

Під час зустрічі було презентовано доповіді та проведено дискусії українською, англійською та польською мовами за найактуальнішими напрямами інноваційного та соціально-культурного розвитку: інвестиційні процеси у глобальному середовищі, інституційне забезпечення економічного зростання, перспективи розвитку національної економіки, міжнародні економічні відносини у ХХІ столітті, новітні підходи в теорії і практиці менеджменту та маркетингу, сучасні інформаційні технології у менеджменті та маркетингу та міжкультурні комунікації у діловому спілкуванні.

Загалом у конференції взяло участь понад 100 учасників з України, Польщі, Данії та Китаю, серед них – студенти, аспіранти, викладачі, доценти та професори. За результатами проведеного заходу підготовлено до друку збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Інноваційні процеси економічного і соціально-культурного розвитку: вітчизняний та зарубіжний досвід».

Запис трансляції можна переглянути на YouTube-каналі кафедри МЕВ за посиланнями:

https://l.facebook.com/l.php... (пленарне засідання)

https://l.facebook.com/l.php... (секційні засідання)