» » Вітаємо студентку класичного університету Тернополя!

Вітаємо студентку класичного університету Тернополя!

Дата: 16-04-2021, 17:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Людмила Книш, студентка групи МЕВм-11 навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету взяла участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні економічні відносини» серед студентів закладів вищої освіти України ІІІ-ІV рівнів акредитації у 2020 / 2021 н. р., який відбувся у Київському національному торговельно-економічному університеті. Нашу студентку нагороджено дипломом І ступеня.

У представленій науковій роботі «Вплив коронакризи на глобальні міграційні потоки» досліджено сучасні тенденції міжнародних міграційних процесів та з’ясовано, якими є наслідки пандемії COVID-19 для українських мігрантів та як вони впливають на регіони України.

 

Науковий керівник — Роман Зварич, д-р економічних наук, професор, завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Західноукраїнського національного університету.

 

Усі, хто цікавиться питаннями міграційних потоків в умовах пандемії, можуть ознайомитися з науковою роботою (під шифром «міжнародна міграція») за посиланням: https://knute.edu.ua/file/MjIxNw==/c18b49ad550b44529440077dd48db128.pdf