» » Вітаємо Олену Бондарук та Анастасію Біляшевич!

Вітаємо Олену Бондарук та Анастасію Біляшевич!

Дата: 19-04-2021, 16:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 квітня  2021 року у Національному університеті "Чернігівська політехніка" відбулася підсумкова науково-практична конференція Другого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у форматі онлайн. За рішенням Галузевої конкурсної комісії до наукової доповіді із представленням результатів своєї наукової роботи на підсумковій науково-практичній конференції було запрошено лише 37 зі 130 учасників Конкурсу.

Представлена робота на тему «Безпілотні літальні апарати в системі бухгалтерського обліку: за чи проти» відрізнялася креативністю та новизною. Студентки групи ОПД-42 факультету фінансів та обліку Олена Бондарук (голова студентської науки Західноукраїнського національного університету) та Анастасія Біляшевич охарактеризували найважливіші функції безпілотників, використання яких надасть можливість спростити процес отримання, обробки облікової інформації, яка стосується наявності, стану землі, обсягів виконання польових робіт. У доповіді було доведено що найбільш важливим є вплив використання безпілотників у агропідприємствах на: інвентаризацію земельних ділянок, справедливу оцінку землі, стан посівів, урожаю, фіксування витрат матеріалів, виконаної роботи для оплати праці і загалом витрат на одиницю площі з метою відображення цієї інформації в системі бухгалтерського обліку і звітності. Крім того результати наукової роботи були не лише теоретично апробовані на міжнародній конференції The 5th International scientific and practical conference – Actual trends of modern scientific research‖ (November 8-10, 2020) Munich, Germany, а й впроваджено у практичну діяльність СОК «Файна поляна».

Щиро вітаємо переможниць Олену Бондарук, Анастасію Біляшевич та наукового керівника к.е.н., доцента кафедри обліку і оподаткування Наталію Зарудну із цим досягненням!