» » «Економіка бізнесу: виклики діджиталізації та стратегії розвитку»

«Економіка бізнесу: виклики діджиталізації та стратегії розвитку»

Дата: 16-04-2021, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбулася науково-практична  конференція, організована професорсько-викладацьким колективом кафедри економіки та економічної теорії Західноукраїнського національного університету за участю студентів освітніх програм «Економіка та управління бізнесом», «Економіка та управління підприємством», «Аналітична економіка» та їх керівників.

Із вітальним словом виступив завідувач кафедри, д.е.н., професор Віктор Козюк, який наголосив, що захід  є однією з прекрасних можливостей продемонструвати молоді свої навики із аналітичної роботи  у реалізації певних досліджень. Доктор економічних наук, професор Валерій Гринчуцький підкреслив, що юнаки та дівчата  мають змогу  аналізувати економічні проблеми та шляхи їх вирішення.

Свої доповіді студенти презентували з широкого кола актуальних проблем, зокрема: бізнес-процеси в умовах діджиталізації; інвестиції у людський капітал як фактор успішного розвитку організацій і суспільства в епоху цифрової економіки; особливості сертифікації харчових продуктів відповідно до Халяль; вплив пандемії Covid-2019 на вітчизняний ринок нерухомості; планування інноваційного розвитку на підприємстві, вплив малого бізнесу на економічне зростання.

Відбулася жвава наукова дискусія.