» » Викладачі ЗУНУ відвідали дитячий будинок напередодні Великодня!

Викладачі ЗУНУ відвідали дитячий будинок напередодні Великодня!

Дата: 29-04-2021, 12:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу класичного університету Тернополя започаткувала традицію відвідувати дитячі будинки напередодні великих свят, цього року завітали до діток і напередодні Великодня.

  Викладачі Ольга Завитій, Ірина Спільник, Неля Чорна, Тетяна  Бінчаровська відвідали центр соціально-психологічної реабілітації дітей  (вул. Стрімка, 6)  й принесли малечі солодкі подарунки та пасочки.

   На сьогодні у закладі, який перебуває  в обласному підпорядкуванню, виховується 30 дітей віком від 3-х років до повноліття. В основному це діти позбавлені батьківського піклування та з сімей, де немає умов для їх виховання. 12 з них - дошкільнята, а всі інші відвідують школу.

Основними завданнями центру є: надання дітям комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги; створення умов для здобуття дітьми освіти з урахування рівня їх підготовки; здійснення трудової адаптації дітей з урахуванням їх інтересів та можливостей.

   Дитячий будинок, директором  якого є Володимир Завіша,  живе дружною родиною, там затишно і тепло.

   Колектив кафедри щиро вітає усіх із Воскресінням Христовим, бажає добра, радості, благополуччя, миру, спокою в душі і Божого благословення, смачної паски та веселих свят!