Підписання меморандуму

Дата: 20-05-2021, 18:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя відбулося підписання  меморандуму про взаєморозуміння між Західноукраїнським національним університетом та Громадським об’єднанням «Молоді реформатори» (Азербайджан).

Ректор Андрій Крисоватий та Голова об’єднання Фарид Шахбазли у рамках співробітництва домовилися про організацію спільних конференцій, симпозіумів і конгресів, участь у програмах обміну студентами, співробітниками, дослідниками, популяризацію українського університету в Азербайджані та розширення й поглиблення змісту їх наукової, освітньої і практичної діяльності.

Андрій Ігорович зазначив: «Сьогодні ми спрямовуємо наші зусилля на створення нових перспектив юнакам та дівчатам, адже меморандум про взаєморозуміння відкриває нові можливості для університету. Міжкультурний обмін, інноваційність і професійна підготовка молоді - наша головна мета».

«Україно-Азербайджанська співпраця – це не просто ефективний обмін досвідом, а й нестримне бажання зростати та змінюватися», - сказав Фарид Шахбазли.

Азербайджан та Україну поєднують історична дружба та стратегічне партнерство. Обидві держави тісно підтримують один одного на усіх рівнях взаємодії. Голова об’єднання Фарид Шахбазли запросив ректора Андрія Крисоватого відвідати мальовничу країну вічного вогню.