» » Практико-орієнтоване навчання студентів 4 курсу

Практико-орієнтоване навчання студентів 4 курсу

Дата: 20-05-2021, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Факультет фінансів та обліку має чимало добрих традицій. Одна із них – практико-орієнтоване навчання .Студенти 4 курсу освітньо-професійних програм «Облік і оподаткування діяльності суб’єктів господарювання» та «Облік і контроль в державному секторі економіки» мали змогу застосувати свої навики у використанні програмного продукту «M.E.Dok». За сприяння та підтримки директора ТОВ «СОФТ СВІТ» Сергія Степанюка було проведено тестування, за результатами якого було вручено сертифікати.

Під час нагородження із вітальним словом до молоді звернувся декан факультету фінансів та обліку к.е.н., доцент Андрій Кізима, який побажав юнакам та дівчатам успіхів у професійному зростанні, не зупинятися на досягнутому та прагнути до нових вершин.

Викладачі кафедри обліку і оподаткування висловлюють вдячність Сергієві Степанюку за плідну співпрацю та надану технічну допомогу у проведенні такого роду занять, адже надані сертифікати не лише засвідчують рівень знань, а й надають право на придбання комп’ютерної програми «M.E.Dok» для компанії-роботодавця власника сертифікату із знижкою 50%.

Координатори проєкту Наталія Зарудна та Ірина Назарова.