» » Онлайн-фестиваль учнівських проєктів «Купуй наше – купуй українське»

Онлайн-фестиваль учнівських проєктів «Купуй наше – купуй українське»

Дата: 20-05-2021, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Відбувся онлайн-фестиваль учнівських проєктів «Купуй наше  – купуй українське». Організатор зустрічі кафедра підприємництва і торгівлі факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету та Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти (Тернопільський ОКІППО).

Завдання заходу передбачало сприяння розвитку учнівської проєктної діяльності, досвіду громадянських дій спрямованих на формування у молоді активної життєвої позиції, пошук нових форм і методів формування у юнаків та дівчатах навичок лідерства та підприємництва через популяризацію інформації про ефективне виробниче підприємництво.

Модератором виступила аспірантка кафедри підприємництва і торгівлі Лілія Криховець-Хом’як. Із вітальним словом звернувся Ігор Вітенко (Тернопільський ОКІППО), доцент кафедри підприємництва і торгівлі Ірина Бойчик, доцент кафедри підприємництва і торгівлі, заступник декана з міжнародної та інноваційної діяльності Люба Турчин і доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри підприємництва і торгівлі Ольга Собко.

Освітяни домовились про співпрацю та регулярне проведення подібних заходів із залученням бізнесменів, учнів, студентів, науковців, педагогів та популяризацію і розвиток підприємництва в Україні.