» » Урочисте святкування 10-ї річниці коледжу!

Урочисте святкування 10-ї річниці коледжу!

Дата: 20-05-2021, 18:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося  урочисте святкування 10-ї річниці створення фахового коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Дійство розпочалося з благословіння Архієпископа Тернопільського і Бучацького  Тихона та спільної молитви. «Христос Воскрес! Я хочу привітати ректора, проректорів, професорсько-викладацький колектив і студентство, адже у цій альма-матер ви отримуєте найкращі знання. Я закликаю вас, дорога молоде, плідно навчайтеся, впевнено крокуйте до своєї мети, бо час студентства дуже швидкоплинно та незворотньо минає, черпайте знання від цих сивочолих викладачів, які вкладають у вас своє серце та душу».

 З вітальним словом виступив ректор класичного університету Тернополя  Андрій Крисоватий: «Впевнено, гідно, велично ми підтримуємо ваш стрімкий лет. 10 років - це маленький ювілей великого підрозділу нашого університету, який зумів зберегти своє обличчя та примножити свою велич. Ви є унікальними, тому що саме ви пишете нові сторінки історії становлення нашої альма-матер. Вам, молоді люди, я бажаю любові і доброти, знайдіть своє кредо життя, і  пам’ятайте, що потрібно наповнювати свою душу чеснотами; не бійтеся брати на себе відповідальність за ваші життєві стежини та траєкторії власного успіху!»

З приємністю звучала вітальна промова  директора ФКЕПІТ ЗУНУ к.е.н., доцента Василя Мартинюка, який звернувся зі  щирими словами до усіх присутніх. Юнаки та дівчата власними силами підготували святковий концерт, під час якого читали вірші, виконували вокальні та інструментальні композиції, танцювали. У ході урочистого святкування було нагороджено кращу молодь університету дипломами та грамотами за успішне навчання  та активну участь у громадському житті коледжу. Подяки отримали найкращі спортсмени освітнього закладу  

З Днем народження фаховий  коледж економіки, права та інформаційних технологій ЗУНУ. Успіхів, процвітання та підкорення нових висот!