Підписання меморандуму

Дата: 26-05-2021, 17:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Під час  урочистого засідання Вченої ради відбулося підписання меморандуму про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом, Тернопільським міськрайонним судом Тернопільської області та Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області.

 Ректор Андрій Крисоватий, голова суду Олег Вийванко і директор Ірина Хондогій у рамках співпраці домовилися про реалізацію спільних проєктів, проведення просвітницької діяльності із залученням волонтерів як учасників та спікерів, забезпечення  доступу до безоплатної правової допомоги.

Андрій Ігорович сказав: «Дорогі колеги, шановні пане Олеже та  пані Ірино! Я впевнений, що підписаний документ відкриває нові можливості освітянам та студентам для практичної складової юридичної освіти, щоб вони спільно із практиками здійснювали наукові дослідження. Трьохсторонній меморандум засвідчує, що ми йдемо тільки уперед, адже ми хочемо, щоб наше партнерство було позитивним зрушенням  в освіті».

Ефективні взаємозв’язки створюють умови для подальшого розвитку і широкого впровадження інноваційних технологій у навчальний процес.