Бадмінтон у ЗУНУ

Дата: 3-06-2021, 17:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Значну увагу у Західноукраїнському національному університеті надають фізичному вихованню молоді, саме тому сьогодні відбулася гра у бадмінтон між викладачами та студентами, у якій взяв участь ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий.

«Спорт у нашому університеті завжди буде у пріоритеті,  адже така активність формує у молоді характер та  прагнення до перемоги. Сьогодні ми разом із студентами популяризуємо здоровий спосіб життя та граємо у бадмінтон. Швидкі зміни темпу і ритму відкривають нові можливості для реалізації сил і талантів. Важливо акцентувати увагу на тому, що ми спільними зусиллями зміцнюємо спортивний дух, вольові зусилля та  витривалість», - зазначив Андрій Ігорович.

Гра викладачів із студентами була азартною та емоційною, адже змагаючись із молоддю, отримуєш  нові враження та вибухову енергію.

У п’ятницю, 4 червня 2021 року, о 12:30 год запрошуємо вас зіграти у бадмінтон на території Західноукраїнського національного університету, на майданчику біля арки центрального корпусу. Приходь та спробуй свої сили!