» » Презентація навчальної моделі дипломатичного прийому у ЗУНУ

Презентація навчальної моделі дипломатичного прийому у ЗУНУ

Дата: 3-06-2021, 17:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті, у навчально-науковому  інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина, навчання здійснюється  в особливій атмосфері. Для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа», «Міжнародні відносини» та «Міжнародний туризм», у тренінговій лабораторії, було проведено презентацію навчальної моделі дипломатичного прийому. Гостей запросили письмово, бланк запрошень виготовили друкарськими способами, а від руки вписали прізвище особи, її посаду, зазначили вид, день, годину та місце проведення.  Юнаки та дівчата разом із викладачами дізналися усі тонкощі та секрети етикету, опанували різноманітні форми норм поведінки, спілкувалися й  обмінювалися думками, демонструючи при цьому хороші манери.

Координатори  проєкту: кафедра міжнародних відносин і дипломатії (керівник курсу «Дипломатичний протокол та етикет» –  професор Наталія Кравчук) та кафедра міжнародного туризму і готельного бізнесу (завідувач кафедри – доцент Оксана Гугул і співкоординатор проєкту, керівник курсу «Організація готельно-ресторанної справи» – доцент Марина Нагара).

Ірина Іващук, директор ННІМВ ім. Б.Д.Гаврилишина зазначила: «Такі заходи примножують силу, енергію і додають впевненості нашій молоді, адже цікаві, практико-орієнтовані підходи сприяють формуванню культурної еліти. Сьогодні я уважно спостерігала за нашими студентами. Ви усі були зібрані та серйозні, і  знаєте, мені здалося, що ви так ввійшли у роль, що, можливо, сьогоднішній день - це маленький старт до великого майбутнього, який розпочався із віри у себе!»

 

Разом ми досягнемо успіху, виховаємо перспективних та справжніх професіоналів своєї справи!