» » Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 3-06-2021, 14:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дітвора має бути щасливою, дитинство безтурботним, а дорослі повинні робити усе можливе, аби захистити права малюків. У Міжнародний день захисту дітей викладачі та студенти соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету активно долучилися до заходу, який був організований Тернопільським міським управлінням сім'ї та захисту дітей.

24 локації із розвагами функціонували у парку Тараса Шевченка, де діти спілкувалися, гралися, малювали, ліпили, змагалися та смакували солодощі. Студенти соціально-гуманітраного факультету - психологи, документознавці, журналісти, соціальні працівники, менеджери соціокультурної діяльності та педагоги із захопленням і щирою любов'ю створювали справжнє свято. Маленькі тернополяни мали змогу скласти та розмалювати оригамі, прикрасити свої личка аквагримом, взяти участь у динамічній психогімнастиці, стати акторами у справжній ляльковій виставі, позмагатися та виграти яскраві книжечки, канцелярське приладдя та смачні призи.

Старші діти визначали свої здібності та психотипи, виконували завдання на кмітливість, створювали та оригінальні візитівки, відгадували фотолокації й проходили маршрути майбутньої професії.

Творимо добро разом!