Тренінг з тімбілдингу

Дата: 3-06-2021, 12:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Група співробітників виконує стандартні дії і не сприймає жодних нововведень, а команда використовує індивідуальні навички кожного для того, щоб досягти кращого результату. Про це точно знає студентський актив навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету. Юнаки та дівчата взяли участь тренінгу з тімбілдингу, який було організовано на природі, а інструментами як сформувати і зберегти командний дух поділилась бізнес-тренерка, консультантка з усвідомленого управління навчально-наукового центру інноваційного розвитку та тренінгів Марія Корман.

Тімбілдінг допомагає cтворити у колективі почуття єдності, яке   досягається спільним виконанням складних завдань, замість атмосфери конкуренції створюється відчуття цілісності, і це як правило відбувається  у результаті згуртованої  роботи або ігор, розвивати довіру і взаєморозуміння, створювати позитивний настрій та мікроклімат.

У перспективі цікавить розвиток професійних та особистих вмінь, тоді запрошуємо у навчально-науковий центр інноваційного розвитку та тренінгів навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури ЗУНУ.

Ми у Фейсбук: https://www.facebook.com/project.tneu.edu.ua/

Ми в Інстаграм: https://www.instagram.com/innovation_nniipi_zunu/?hl=ru

e-mail: o.borysiak@wunu.edu.ua