» » Навчальні курси «Менеджмент малого підприємництва. Бізнес-планування»

Навчальні курси «Менеджмент малого підприємництва. Бізнес-планування»

Дата: 22-06-2021, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя  розпочалися навчальні курси «Менеджмент малого підприємництва. Бізнес-планування» для учасників антитерористичної операції у рамках реалізації «Державної цільової програми з фізичної, медичної, психологічної реабілітації і соціальної та професійної реадаптації учасників антитерористичної операції та осіб, які брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, на період до 2022 року».

Слухачі курсів дізнаються та отримають  практичні навички як розпочати підприємницьку діяльність, розробити маркетингову стратегію, сформувати і зберегти команду, управляти фінансовими ризиками й як залучити додаткові ресурси для реалізації своїх бізнес-ідей через грантові проєкти.

Навчання проводять викладачі-практики. Координатором є навчально-науковий центр інноваційного розвитку та тренінгів навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури Західноукраїнського національного університету.