» » Урочисте вручення дипломів у Варшаві

Урочисте вручення дипломів у Варшаві

Дата: 1-07-2021, 17:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Традиційне вручення дипломів учасникам програм Kirkland Program та Kirkland Research Scholarship Program відбулося у Варшаві 25 червня 2021 року.

Індивідуальний грант на проведення наукового дослідження у рамках Kirkland Research Scholarship Program 2019-2020 за результатами конкурсного відбору здобула д.е.н., доцент Західноукраїнського національного університету Віта Семанюк, отримавши можливість реалізувати власний дослідницький проєкт «Боротьба з корупцією і тіньовою економікою методами обліку і аудиту» в одному з найстаріших закладів вищої освіти Польщі, а саме у Вроцлавському університеті – заснованому ще у 1702 році, за підтримки наукового опікуна професора, доктора габілітованого Анни Цвянькала-Малиш (dr.hab., profesor Anna Ćwiąkała-Małys).

Інтеграційна зустріч тривала у Кракові упродовж двох тижнів на базі Ягеллонського університету, де 24 вересня 2020 р. відбулась урочиста інавгурація ХХІ стипендіальної програми. Із привітальними промовами до учасників звернулись проректор Ягелонського університету, доктор габілітований, професор Пьотр Єдинак, програмний директор польсько-американського фонду свободи, доктор Агнєшка Мазур, Голова правління фундації «Liderzy Przemian» Агата Вєжбовска-Мязга.

Стипендіати  мали можливість займатися індивідуальною науковою роботою, вивчати досвід суспільної та економічної трансформації Польщі, брати участь у лекціях, семінарах, підготувати публікацію та представити результати своїх досліджень. 27 січня 2021 року, вперше в історії програми, церемонія презентації результатів досліджень відбулася дистанційно, але її перегляд був доступний для широкої аудиторії онлайн.

Участь в стипендіальній програмі Kirkland Research Scholarship Program  – це чудова можливість реалізувати цікаві проєкти, приймати участь у міжнародних конференціях, поглибити знання польської мови, подорожувати, знайти друзів та розширити власний науковий і культурний світогляд.