» » Вручення дипломів у навчально-науковому інституті міжнародних відносин імені Б. Д. Гаврилишина

Вручення дипломів у навчально-науковому інституті міжнародних відносин імені Б. Д. Гаврилишина

Дата: 6-07-2021, 17:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя  відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам-бакалаврам та магістрам навчально-наукового інституту міжнародних відносин імені Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету.

Із вітальним словом до молоді звернулася проректор з міжнародної діяльності Оксана Десятнюк: «Дорогі випускники! Вручення дипломів – це завжди неповторне, світле і хвилююче свято, бо за роки навчання ви стали справжньою сім’єю. Найщиріші вітання лунають лише для вас, і ми віримо, що ваша життєва стежина буде успішною».

З приємністю звучала промова директора ННІМВ ІМ. Б.Д. Гаврилишина Ірини Іващук: «Для кожного із вас міжнародний інститут став місцем сили і натхнення, він об’єднав усіх в єдину університетську родину. Ви відкривали нові сторінки  життєвої повісті, вдосконалювалися, створювали справжню атмосферу студентського життя й впевнено крокували до своїх мрій. Пам’ятайте, що двері класичного університету Тернополя завжди  відкриті для вас!»

Також із побажаннями та настановами до юнаків та дівчат звернувся завідувач кафедри Міжнародних економічних відносин Роман Зварич.

Родзинкою свята стали виступи директора інституту Ірини Іващук і заступника директора Максима Живка, а також студентів ЗУНУ Кенета Вілаграна, Діани Миколюк, Олі Масири, Мар’яна Яворського й Анастасії Баланчук. Із теплими, щирими  та проникливими словами до присутніх звернулися студенти-випускники – Мирослав Корицький та Хасан Алі.

Нехай знання і досвід, який ви здобули у Західноукраїнському національному університеті, буде добрим початком ваших звершень на благо нашої держави.