» » Конкурсний відбір наукових проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем безпеки людини та суспільства в Україні

Конкурсний відбір наукових проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем безпеки людини та суспільства в Україні

Дата: 7-07-2021, 10:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Повідомляємо, що Національний фонд досліджень України оголосив конкурсний відбір наукових проєктів, спрямованих на вирішення актуальних проблем безпеки людини та суспільства в Україні. Конкурсний відбір здійснюється відповідно до Порядку конкурсного відбору та фінансування Національним фондом досліджень проєктів із виконання наукових досліджень і розробок, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2019 року №1170.

 

Тематика проєктів має відповідати одному з пріоритетних напрямів:

розвитку науки і техніки (у відповідності до Статті 3 Закону України «Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки») та принаймні одному з тематичних напрямів конкурсу, а саме дослідження (розробки), пов’язані із:

- діагностикою, профілактикою, лікуванням, моделюванням, прогнозуванням і подоланням наслідків соціально значущих та соціально-небезпечних захворювань людини;

- екологічною безпекою та антропогенним тиском (в тому числі, хімічною, біологічною, радіоактивною та іншими кризами), раціональним використанням природних ресурсів, охороною навколишнього середовища; продовольчою безпекою і створенням сталих систем агровиробництва та переробки продуктів харчування;

- новими  викликами безпеці людини за особливих  умов: подоланням наслідків тимчасової окупації територій та їх ревіталізація; загрозою тероризму, енергетичною та кібернетичною безпекою.

До розгляду на конкурсі не приймаються роботи, зміст яких становить державну таємницю (згідно з Законом України  «Про державну таємницю»).

Види проєктів за термінами виконання:

проєкти з терміном виконання у 2022-2023 рр.;

проєкти з терміном виконання у 2022-2024 рр.

 

Дата початку подання заяв 14 липня 2021 року. Дедлайн:  12 серпня 2021 року. Проведення наукової і науково-технічної експертизи та підбиття підсумків конкурсу відбудеться у термін до 1 грудня 2021 року.

 

Працівники та наукові колективи ЗУНУ, які мають намір взяти участь у конкурсному відборі для отримання детальної інформації звертайтесь в науково-дослідну частину університету.

 

Повна інформація в умовах конкурсу (див. додаток).



Умови
Завантажити Переглянути онлайн