» » Тренінг для працівників студмістечка ЗУНУ

Тренінг для працівників студмістечка ЗУНУ

Дата: 12-07-2021, 12:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 липня 2021 року у Західноукраїнському національному університеті для працівників студмістечка було проведено тренінг, підготовлений за результатами міжнародного проєкту «Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті».

Проєкт реалізовувався впродовж 2018-2021 рр. у межах програми Еразмус+ («Стратегічне партнерство») на основі співпраці закладів вищої освіти чотирьох країн - Вроцлавський економічний університет (Польща), Елінський відкритий університет (Греція), Університет Паннонія (Угорщина) та Західноукраїнський національний університет (Україна).

Підвищення комунікативних навичок  працівників студмістечка у спілкуванні з іноземними студентами, які навчаються в університеті й проживають у студентських гуртожитках – головна мета тренінгу.

Спікером виступила д.е.н, завідувач кафедри підприємництва і торгівлі,  координатор проєкту від університету - Ольга Собко. Пані Ольга презентувала присутнім посібники, які навчають як правильно комунікувати з іноземними студентами та допомагати їм адаптуватися до нових умов навчання та проживання.

Такі навчальні тренінги необхідні для професійного розвитку працівників студмістечка та покращення комунікації.