» » Презентація першої в Україні міжнародної міждисциплінарної освітньо-наукової магістерської програми «Перемовини та врегулювання конфліктів»

Презентація першої в Україні міжнародної міждисциплінарної освітньо-наукової магістерської програми «Перемовини та врегулювання конфліктів»

Дата: 13-07-2021, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Унікальну магістерську освітню програму «Перемовини та врегулювання конфліктів» 16-18 липня презентуватимуть у Західноукраїнському національному університеті.

Відбудеться перше знайомство 18-ти абітурієнтів з Києва, Дніпра, Одеси, Рівного, Хмельницького із навчальним закладом та специфікою програми. Молоді люди готові опановувати нову професію, виявивши бажання доєднатися до команди першовідкривачів-миротворців України та світу, фахівців нової формації «Master Conduct Negotiation» - експертів з політичних, військових, торговельних, гуманітарних та кризових перемовин.

Ця освітня програма є унікальною інноваційною моделлю взаємодії трьох спеціальностей, академічного переплетення психології, політології та менеджменту, яка не має аналогів в Україні та дозволяє студентам вільно будувати власні міждисциплінарні навчальні траєкторії, а також набувати необхідних практичних навичок ненасильницького спілкування в будь-якій галузі. 

Під час заходу заплановано:

Урочиста імпреза відкриття та презентація міждисциплінарної освітньо-наукової магістерської програми «Перемовини та врегулювання конфліктів»;

Дискусійна панель «Місія миротворчості в Україні та світі»;

Презентація навчального підручника для підготовки професійного перемовника «Переговори та медіація», демонстрація методу «Винні тюльпани» в перемовинах;

Підготовчі курси до вступних випробувань, знайомство з викладачами програми;

Брифінг приймальної комісії;

Тестування абітурієнтів на профпридатність;

Урочисте вручення листів-запрошень на вступні іспити;

MCN-нетворкінг.

 

Презентація програми - це лише перший крок у захоплюючому дворічному навчальному марафоні.

Програма передбачає використання світового досвіду США, Болгарії, Ізраїлю, Грузії, Австрії, Канади; організацію літніх шкіл в закордонних зво та практичних установах; високу якість викладання від українських та зарубіжних фахівців,  формування глибоких професійних навичок у студентів; стажування у провідних Школах перемовин США, Болгарії, Грузії, Ізраїлю.

Створення нової формації фахівців «Master Conduct Negotiation» - це не романтична мрія, а нагальна потреба і чітка мета. Адже сьогодні Україна, як ніколи, потребує висококласних фахівців миротворців.