Студії публічної дипломатії

Дата: 14-07-2021, 12:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кожен із нас прагне до самореалізації та вдосконалення.

Проєкт «Студії публічної дипломатії 2.0» , який проводився в навчально-науковому інституті міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету, дав молоді унікальну можливість поспікуватися із цікавими спікерами, перейняти їх досвід та знання.  

Це вже друга сесія «Студій публічної дипломатії», започаткованого у 2020 році. За період функціонування проєкту було організовано 45 зустрічей! Майже всі із них отримали продовження, ННІМВ зміг розширити наукове та освітнє співробітництво, знайти нових друзів та партнерів. А більшість студентів-слухачів "Студій" на відмінно склали заліково-екзаменаційну сесію.

  Серед спікерів були: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Сергій Корсунський, Тимчасовий повірений України в Соціалістичній Республіці В’єтнам Наталія Жинкіна, , Надзвичайний і Повноважний Посол України в Алжирській Народній Демократичній Республіці Максим Субх, Тимчасовий повірений у справах України в Республіці Сенегал Антон Барабуля, Почесний консул Королівства Нідерландів у м. Львові Андрій Гринчук,  Надзвичайний і Повноважний Посол України в Державі Кувейт Олександр Балануца, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туніській Республіці Володимир Хоманець, Перший секретар з політичних питань Посольства України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії Володимир Павліченко, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Таджикистан Василь Серватюк, Educator in Vietnam, Mexico and Kuwait Ms. Joanna Riffle, Почесний консул Литовської Республіки у Тернополі Ярослав Візняк, Другий секретар Посольства Азербайджанської Республіки в Україні Самір Аллахвердієв, Марина Гончарук, Директор центру інформації та документації НАТО Вінета Кляйне, , Надзвичайний і Повноважний Посол України в Арабській Республіці Єгипет Євген Микитенко, Радник Посольства України в Арабській Республіці Єгипет Руслан Нечай, Другий секретар (інформаційні питання та зв’язки зі ЗМІ) Посольства України в Арабській Республіці Єгипет Богдан Горват, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Словенія Михайло Бродович, Головний редактор журналу «Україна по – арабськи» економічний вісник» Мохаммад Фараджаллах, Генеральний консул України в Стамбулі (Турецька Республіка) Олександр Гаман, Президент асоціації україністів Японії Окабе Йошіхіко, професор, директор центру міжнародних обмінів Університету Кобе Гакуіна,  Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Кенія Андрій Праведник, Голова Тернопільського осередку Союзу юристів України Леонід Бицюра, Засновник та керівник школи ділової етики та етикету Ольга Наконечна.

 Кожна зустріч закарбувалась у серцях слухачів своєю особливістю та неповторністю!

«Це були мегакруті зустрічі, які я також відвідувала із задоволенням! Ми безмежно вдячні нашим спікерам за час, подарованні знання, отриманий досвід, за щирість і відкритість, за теплоту, за любов до своєї справи та мотивацію, за підтримку освітніх ініціатив Західноукраїнського національного університету», - ділиться враженнями директор навчально-наукового інституту міжнародних відносин імені Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук.