» » Абітурієнти обирають класичний університет Тернополя!

Абітурієнти обирають класичний університет Тернополя!

Дата: 19-07-2021, 16:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У Західноукраїнському національному університеті триває прийом заяв та документів від вступників. Подання заяв здійснюється онлайн через електронні кабінети.

Станом на 19 липня до класичного університету Тернополя юнаками та дівчатами подано більше 5 500 заяв. У коледжі ЗУНУ рекордна кількість – більше 2 000. Наш заклад вищої освіти – один із лідерів серед університетів Західної України.

Найпопулярніші освітні програми серед молоді: право, філологія, менеджмент, журналістика, кібербезпека, фінанси та банківська справа, правоохоронна діяльність, психологія, дизайн.

Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на кожну конкурсну пропозицію. Слідкувати за цьогорічними рейтингами вступники зможуть після початку подання заяв на сайті Вступ.ОСВІТА.UA. Інформація оновлюється тричі на добу.

Пишаємося, що вступники обирають Західноукраїнський національний університет, адже ЗУНУ – це престиж, професіоналізм, поступ!