» » День Державного Прапора України!

День Державного Прапора України!

Дата: 23-08-2021, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 День Державного Прапора – свято мільйонів українців, для яких він є не лише символом, а уособленням єдності, миру, незалежності. Це данина поваги великому народу, який торував довгий та героїчний шлях у майбуття. Під рідним прапором українці утвердили свою віковічну мрію про Державність, Соборність і Самостійність.

 

Споконвіків кожен, від малого до великого, пишався благородними синім і жовтим кольорами неба та пшениці, які символізують велику працю нашого народу від Сходу до Заходу України й з Півночі до Півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання відгукуються у наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

 

Громадянська свідомість, вміння і готовність об'єднати сили та подолати будь-які труднощі– чесноти, які назавжди закарбовані у почутті поваги до символів рідної держави. Саме в цьому полягає справжній патріотизм, любов до своєї Батьківщини, гордість за свою історію.

 

У сьогоднішній нелегкий час викликів і випробувань від кожного з нас залежить майбутнє країни, зміцнення її авторитету серед інших держав.

 

Бажаю усім нам миру, щастя, благополуччя, успіхів у щоденній праці й у всіх починаннях на благо Вітчизни! Зичу кожному бути гідними пам'яті наших прадідів, наших Героїв, які своїм життям виборювали славу та велич Державного Прапора України!

 

Зі святом нас, дорогі українці!

 

Ректор                                                                                Андрій КРИСОВАТИЙ