» » Відкриття Спартакіади працівників Державної податкової служби України

Відкриття Спартакіади працівників Державної податкової служби України

Дата: 11-09-2021, 14:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя на урочистому відкритті Спартакіади вітали працівників Державної податкової служби України. На червоній доріжці зустрічали ректора ЗУНУ Андрія Крисоватого, заступника Голови Державної податкової служби України – голову організаційного комітету Спартакіади працівників Державної податкової служби України Михайла Тітарчука, Голову Центральної Ради Всеукраїнської професійної спілки працівників органів Державної податкової служби України Олександра Кислицю, начальника Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайла Яцину, начальника Головного управління ДПС у Волинський області Світлану Савчук, начальника Головного управління ДПС у Закарпатський області Олексія Петріченка, начальника Головного управління ДПС у Івано-Франківський області Ірину Столярик, заступника начальника Головного управління ДПС у Львівській області Марію Мельник, начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Віталія Чуя, заступника начальника Головного управління ДПС у Хмельницькій області В’ячеслава Семенюка, начальника Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталія Шпака.

Почесне право внести Державний прапор України було надано студентам Центру підготовки офіцерів запасу ЗУНУ. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув у боротьбі за свободу нашої Батьківщини.

Андрій Крисоватий вітаючи присутніх зазначив: «Нинішнє свято проходить у ювілейну 30-ту річницю відновлення Незалежності нашої держави. Її славний літопис продовжувати нам з вами.   Україна — вільна, єдина і неподільна!  Нехай цей меседж надихає і запалює кожного з нас на успіх, на перемогу, на благо рідної землі! Приємно зазначити, що у межах тісної співпраці із Державною податковою службою України спартакіада проходить на теренах нашого Західноукраїнського національного університету. Ці зональні змагання об’єднали податківців із 8 областей Західної України.  Я бажаю кожному учаснику наснаги у  боротьбі за першість, впевненості у своїх силах, нових досягнень в ім’я українського спорту!» 

Також із вітальними словами звернулися гості:  заступник Голови Державної податкової служби України – Михайло Тітарчук та начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина, які побажали енергії, завзятості, яскравих емоцій упродовж цих змагань та зазначили, що цей день — це свято величі сили духу і загартованості, утвердження людської краси, фізичного й духовного здоров´я.

Музичні композиції звучали у виконанні Катерини Бабійчук та Оксани Кічак

Сьогодні, о 15:00 годині , на Тернопільському міському стадіоні імені Романа Шухевича відбудеться дружній матч із футболу на підтримку українських військових між Національною збірною України (ветерани) та збірною командою працівників податкової служби. Тож запрошуємо усіх активно вболівати!