» » Студенти вишу завітали до Baykov Resort & Horses Club

Студенти вишу завітали до Baykov Resort & Horses Club

Дата: 30-09-2021, 15:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету у межах проєкту «Інтеграційна сесія» завітали до Baykov Resort & Horses Club. Більше трьох годин співзасновник KCK Baykov Олександр Твердохліб розповідав молоді про історію створення клубу, «закулісся» кінного спорту, етапи підготовки до змагань та  родовід коней.

Пан Олександр виступив перед юнаками та дівчатами й дав поради як реалізувати стартап та  шлях від мрії до мети. На початку 90-х років він захопився кінним спортом і поставив собі за мету відкрити на Тернопільщині заміський кінний клуб. Наполеглива праця дозволила все це реалізувати.

«Відвідавши кінно-спортивний комплекс, я отримала приємні враження і позитивні емоції. Ми мали можливість погладити коней, поспілкуватися із цими благородними тваринами, поспостерігати за ними й дізнатися про їхнє походження. Це була не просто лекція, а гарна  нагода зустрітися з непересічною особистістю», – ділиться враженнями другокурсниця Мар'яна Мариняк.

Студентка СГФ Марія Чичотка висловила вдячність адміністрації факультету та організаторам за можливість всебічно вдосконалюватися.