» » Автоматизація бухгалтерського обліку

Автоматизація бухгалтерського обліку

Дата: 1-10-2021, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо усіх охочих на курси «Автоматизація бухгалтерського обліку».
Навчання проводиться для тих, хто хоче набути практичні навики ведення бухгалтерського обліку та складання звітності, опанувати ази налаштування та застосування бухгалтерських програм, стати впевненим користувачем програмних продуктів для автоматизації облікових процесів у бізнес-структурах, зокрема «1С:Підприємство 8.3» (детальне вивчення інтерфейсу та функціональних можливостей на конкретних прикладах), розширити можливості для працевлаштування у суб’єктах підприємницької діяльності за широким спектром спеціальностей та для самозайнятості.

Курси мають практичну спрямованість і проводяться в аудиторії, обладнаній сучасними персональними комп’ютерами та інтерактивними засобами навчання, слухачі вивчають матеріал, безпосередньо самостійно використовуючи програмний продукт під керівництвом тренера; набувають практичних навиків поступово – від введення нормативно-довідкової інформації, заповнення реквізитів первинних документів до формування різних звітів про результати діяльності.

Підготовка слухачів здійснюватиметься за підтримки кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку ЗУНУ на базі відділу підвищення кваліфікації навчання впродовж життя ННІНОТ за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11а (корпус №11).

Курси розраховані на:

-               бухгалтерів-початківців, бухгалтерів, які вже користувалися програмними продуктами попередніх версій і бажають освоїти новіші;

-               адміністраторів, обліковців різних напрямків, менеджерів з постачання, збуту або логістики, комірників тощо, які займаються відображенням в інформаційній системі господарських операцій, оформляють власні та реєструють отримані первинні документи, аналізують облікову інформацію, накопичену в інформаційній базі, формують різноманітну звітність;

-               підприємців – фізичних осіб, які застосовують або хочуть використовувати у своїй діяльності інформаційні комп’ютерні технології, які автоматизують і спрощують ведення обліку.

 

Тренери:

Назарова Ірина Ярославівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету;

Муравський Володимир Васильович, доктор економічних наук, професор кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету.

 

Вартість навчання 3230 грн. за одного слухача (студентам ЗУНУ передбачені знижки). Тривалість курсу: 80 академічних годин. Заняття будуть проводитися у вечірній час (17:35-20:20). Початок занять з 18 жовтня 2021 року в міру комплектації навчальних груп.

 

Після завершення навчання кожен учасник отримає сертифікат про проходження курсів Західноукраїнського національного університету.

Усіх охочих просимо надсилати інформацію на електронну адресу кафедри обліку і оподаткування факультету фінансів та обліку ЗУНУ (koais2411@gmail.com), такі дані:

-        прізвище, ім’я, по батькові;

-        е-mail;

-        мобільний телефон.

За додатковою інформацією звертатися за адресою: вул. Львівська, 11а (корпус № 11, каб. 11206); за електронною адресою: koais2411@gmail.com  або за тел. +380672576967 (Назарова Ірина Ярославівна).