» » Запрошуємо на відкриття фотовиставки

Запрошуємо на відкриття фотовиставки

Дата: 4-02-2013, 16:47 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

У вівторок, 5 лютого 2013 року о 15.00 годині у виставковій залі ТНЕУ відбудеться відкриття дебютної авторської виставки молодого, талановитого, перспективного фотографа, активного учасника і багаторазового переможця університетських відео- та фотоконкурсів, студента 3-го курсу юридичного факультету ТНЕУ Володимира Кусмарцева. 

 

Експозиція матиме назву «На відстані фокусу». До уваги відвідувачів автор представить 60 світлин, на яких зображено 60 миттєвостей життя у всьому його різнобарв’ї та красі. Роботи Володимира відображають його власне бачення навколишнього світу, наскрізь пройняте романтикою юності. Примітно, що автор не втомлюється шукати незвичайне у звичайному, фокусувати увагу на яскравих моментах, підкреслювати вишуканість і граційність своїх моделей. 

 

Щиро запрошуємо усіх бажаючих на відкриття виставки, що діятиме до кінця лютого.

 

Володимир Кусмарцев народився 21 червня 1993 р. в м.  Хмільник Вінницької області. Семирічним хлопчиком він разом із батьками переїжджає в м. Узин, що на Київщині. Саме тут пройшли його шкільні роки. 11 клас приносить в життя Володимира нове захоплення – фотографію. Не маючи жодної можливості фотографувати, він все ж старанно перечитує сотні сторінок теорії та практики зйомки на плівкові та цифрові фотокамери. Під кінець навчального року батьки дарують синові фотоапарат.

 

У 2010 р. починається новий період в житті юнака – він стає студентом юридичного факультету ТНЕУ. Паралельно хлопець  розвивається у сфері фотографії. Перш ніж народжуються кадри, які  дійсно варті уваги, він робить десятки тисяч фото. 

 

Навчаючись на 2-му курсі, Володимир подає свої роботи на університетський фотоконкурс і займає третє місце. Наступні два фотоконкурси приносять молодому фотографу перші місця на університетському рівні.