» » Інтелектуальний брейн-ринг «Земельне право»

Інтелектуальний брейн-ринг «Земельне право»

Дата: 8-10-2021, 16:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах святкування Дня юриста студенти юридичного факультету Західноукраїнського національного університету взяли участь у інтелектуальному брейн-рингу «Земельне право». 

До присутніх звернувся декан Сергій Банах. Привітавши команди, він на важливості земельного права й побажав усім цікавої гри .

Юнаки та дівчата 3-го курсу під керівництвом доцента кафедри цивільного права та процесу Ольги Зигрій занурилися в атмосферу змагань. Молодь була розподілена на п’ять команд, які очолювали капітани, що виявили неабияку кмітливість, ерудицію й винахідливість. Провели захід студентки групи ПР-31 Юлія Цибульська та Ірина Мазур. Команди працювали чітко, злагоджено й довели, що добре оволоділи теоретичними знаннями із земельного права.

Наприкінці Ольга Володимирівна наголосила на високому рівні підготовки майбутніх правників, вмінні творчо мислити, володіти собою, змістовно відповідати на поставлені запитання. Головним подарунком переможцям брейн-рингу були додаткові бали до КПІЗУ та іспиту.

«Особливість проведеного виховного заходу у тому, що він допоміг визначити рівень знань та сформувати навички у сфері природокористування, а саме у користуванні землею. Настрій був піднесеним,  адже такий формат навчання завжди є цікавим для молоді», - зазначили студенти групи ПР-32.