» » Засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки»

Засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки»

Дата: 11-10-2021, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно  відбулося перше у цьому навчальному році організаційне засідання студентської страхової компанії «Імперія безпеки».

Участь у молодіжному науковому об’єднанні базується на основі добровільного згуртування енергійних, успішних і креативних студентів, які мають бажання поєднувати освіту із діяльністю та збільшити шанси на отримання робочого місця у страховій індустрії.

Під час спілкування юнаки та дівчата, які вперше долучились до засідання, мали змогу познайомились із супервізорами, доцентами Галиною Кулиною, Володимиром Костецьким, Іриною Федорович. У ході роботи було оновлено список слухачів, а також анонсовано основні заходи, які незабаром  відбудуться разом із страховиками-практиками, які є постійними партнерами кафедри фінансового менеджменту та страхування Західноукраїнського національного університету.

Такі форми практико-орієнтованого навчання дозволяють молоді поглибити свої практичні навички у сфері страхового бізнесу, а здобувачі вищої освіти спробують себе у ролі посередників та набудуть фахових знань  щодо укладення договорів та процедури врегулювання страхових випадків.